Vores invitation til dig

En tantramassage er et fordybelsesrum, hvor du inviteres til at mærke dig selv. Du berøres på en måde, som åbner for sanselighed i hele din krop. Intet sted gøres til noget særligt, blot til en del af den naturlige krop. Den krop, der ER, SOM DEN ER.

Der er ingen forventning om noget som helst. Du kan tillade dig ikke at præstere noget, ikke at skulle give noget igen, blot mærke dig selv. Ofte opleves det som om, du finder ind i et sted i dig selv, som er HELT STILLE. Et sted, hvor du ikke behøver være noget eller nogen, og hvor der er frihed til at være til stede i det nu, som hele tiden opstår. Et afspændt sted.

I en massage er det muligt at møde sig selv og at få øje på sig selv. Det kan være, du møder dine vaner i forhold til kontakten til andre mennesker. Måske får du tanken om, at når du nyder så meget, skal du også give noget igen. Måske bliver du opmærksom på, at du vil et sted hen. At når noget føles dejligt, så vil du gerne have mere af det. Alt dette er muligt at iagttage og slippe i en tantramassage. På den måde kan et eller flere massagemøder blive en bevidsthedsrejse, hvor du hele tiden bliver lidt klogere på dig selv.

Vores indgang til massagen er naturlighed, sanselighed og kærlig kontakt. Vi møder dig med hjertet og ligeværdigt. Det er ikke sex, som du kender det, men det er et sanseligt møde. Det betyder at begge, både massør og den der masseres, er nøgne. Ligesom vi inviterer dig til at mærke dig selv og åbne for sanselighed, gør vi det også. I respekt for begge parters jaer og nejer, som ikke er defineret på forhånd, men som opstår i os hele tiden som en naturlig del af mødet.

Eneste forskel er, at vi leder det, så du kan tillade dig at give dig hen og give slip på enhver ide om at skulle nogen steder hen.

Kærlig hilsen…